46

Димовски провокира с три истории за любовта и яростта в "Ловецът на русалки"

Перото на "Марица" подписа първите бройки от новата си книга

"Три новели за любовта и яростта. Любовта към сътворението - последният ключ, който отваря вратата между жената и мъжа. Любовта към властта - последният ключ, който отваря вратата между човеците и ада." Така самият Красимир Димовски описва новото си произведение "Ловецът на русалки". От вчера томчето с три новели вече е в книжарниците. 

Три истории, пропити с мистичност, вълшебна еротика и драматизъм, олекотен от хумористичните ситуации, в които изпадат героите, водени от своите страсти и стремежи. Смъртоносният стремеж на един мъж да владее света, любовният на една жена да владее мъжа и стремежът към свободата носят хоризонт на „малкото човечество“, обречено да живее между Могила и Могилчица. Така накратко може да се опише новото литературно приключение, което предлага редакторът на "Марица" Димовски.

"Подписах първите бройки в ИК „Хермес“. Благодарим на моя редактор и собственик на издателството Стойо Вартоломеев, на всепроникващата ми коректорка Жанет Желязкова, на Валентин Георгиев и на целия екип, който се труди върху книгата", написа Димовски в своя профил във Фейсбук, където вече събира поздравления от приятели и почитатели на музата си. 

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?