Следвайте ни

Диджеят протестър танцува три дни на Античния, кметът го уволни

Здравко Димитров поиска скандалният уредник Григор Чолаков да напусне веднага поста

viber icon

Кметът Здравко Димитров настоя скандалния диджей Григор Чолаков да бъде освободен от поста уредник на Античния театър. 

След като в медийното пространство изтекоха скандални снимки от профила му, където той е с тениски с цинични надписи, градът завря и закипя.

Директорът на ОИ „Старинен Пловдив” Богомил Грозев е информирал кмета, че Григор Чолаков сам е изявил желание да напусне. Диджеят ще подпише молбата за напускане още днес.   

Ето какво казва съобщението на Общината:

„Кметът Здравко Димитров поиска Григор Чолаков да бъде освободен като уредник на Античен театър в разговор с директора на ОИ "Старинен Пловдив". 

„Хората, които се назначават в ОИ „Старинен Пловдив“ се избират според професионалните им качества, на база автобиография и след провеждане на интервю от страна на ръководството. Факт е обаче, че снимките на Григор Чолаков, изтекли в медийното пространство, са смущаващи и самият той изяви желание да напусне поста си“, заяви след срещата Грозев. 

 

 

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (18)

ДА ГО НЯМА  ГРОЗЕВ...

ДА ГО НЯМА ГРОЗЕВ...

12.03.2021 | 10:22

НЕ СТИГА ЧЕ НИ ГО НАТРЕСОХА АМИ И КВАРТИРАТА ЩЕ МУ ПЛАЩАМЕ КАТО ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН СПЕЦИАЛИСТ... ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕСТАНЕ С ТАЗИ ПРАКТИКА . ЩОМ СИ СЕ ЦАНИЛ ЩЕ СИ ПАЛЩАШ РАЗХОДИТЕ ... СЪЩОТО ТРЯБВА ДА Е И ЗА ДЕПУТАТИТЕ....ИСКАШ ДА СИ ДЕПУПАТ ПЛАЩАШ СИ КВАРТИРАТА...И РАЗХОДИТЕ....ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ НИЕ ЩЕ ИМ ПЛАЩАМЕ. ТАКА СИ ИЗУЧИХА ДЕЦАТА ДОМЪКНАХА СИ СЕЛСКИТЕ ЖЕНИ В "ГРАДА" НА ЧУЖДИЯ ГРЪБ. ...САМО НА ТЕЗИ В БРЮКСЕЛ И ТО ДА СИ ПЛАЩАТ РЕЖИЙНИТЕ РАЗНОСКИ .....КВАРТИРАТА ДОБРЕ НО РАЗХОДИТЕ ЕЖЕМЕСЕЧНИ СИ ПЛАЩАШ ТИ..... ДА ВИДИМ ТОГАВА КОЙ КУМ КОЙ СВАТ..... ТОЗИ ГРОЗЕВ АКО ИМА МОРАЛ ЩЕ СИ ИДЕ САМ.... КМЕТЕ КАЖИ КОЛКО НИ СТРУВА ТОЯ ПАПУАС ГРОЗЕВ ДА ГО ПОДМЯТАМЕ В ПЛОВДИВ....ЗАПЛАТА КВАРТИРА КОМАНДИРОВКА КОЛА СЕКРЕТАРКА....ПРЕДСТАВИТЕЛНО..ДАЙ ОТЧЕТ.....ТАМ ТРЯБВАТ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ ХОРА КОИТО МОГАТ ДА ПОКАЖАТ ТВОРЧЕСТВО ИДЕЙ И НЕЩО КОЕТО САМИ СЪТВОРЯВАТ...ТОЯ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЕМПЛА ПЕРСОНА....НЕ Е ЗАБЛЕСТЯЛ С НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛ НИЩО С КОЕТО ДА ПОКАЖЕ ПОВЕЧЕ ЗА ПЛОВДИВ ОТ ТОВА ДА ПРЕБИВАВА И ДА СЕ ХИЛИ КАТО ШЕБЕК ПО МЕДИИТЕ.

Отговори
4 0
ГЪДЮ

ГЪДЮ

12.03.2021 | 04:57

ТОЗИ ЛИ ДИДЖЕЙ ПУСКАШЕ МУЗИКАТА НА ПЛОЩАДА ПРЕД ОБЩИНАТА ПРЕДИ ПАНДЕМИЯТА?АКО ТОЙ,МАХАЙТЕ ГО ТУТАКСИ.ТО НЕ БЕШЕ МУЗИКА,А НЕИСТОВ ВОЙ И ДУМКАНЕ-НЯМА МЕЛОДИЯ,НЯМА ТЕКСТ,НЯМА НАСЛАДА ОТ МУЗИКАТА,НЯМА ТОН,НЯМА НИЩО,А Е ИЗВЕСТНО,ЧЕ ТОНЪТ ПРАВИ МУЗИКАТА...СЪЩОТО БЕШЕ И НА 8 МАРТ 21 Г. ОТ 17.00 ЧАСА ДО 23.20 ЧАСА НЯКЪДЕ ОКОЛО "ЗЛАТНА КРУША"/НЕ КАЗВАМ,ЧЕ Е ОТ ТОЗИ ДИДЖЕЙ ОТ АТНИЧНИЯ ТЕАТЪР/-ВОЙ, ДУМКАНЕ И КРЯСЪЦИ НА ПУБЕРИ-ОЧЕВИДНА ДНЕВНА ДИСКОТЕКА.АМА ДЕЦИБЕЛИ ДА ВИДИТЕ-НЯМАТ НИЩО ОБЩО СЪС ЗАКОНА ЗА БОРБА С ШУМА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ. ПРОТИВ ТЕЗИ ЯВЛЕНИЯ Е НУЖЕН КОНТРОЛ В ПОЧИВНИТЕ ДНИ И СЛЕД 17.00 ЧАСА.

Отговори
6 0
Доволен

Доволен

11.03.2021 | 21:18

Хареса ми заглавието на статията. А кмета да се пази от хлъзгави динени кори.

Отговори
1 4
Хареса ми заглавието

Хареса ми заглавието

11.03.2021 | 21:16

Кмета да внимава много, че често го слагат на динени кори! А за заглавието...браво!

Отговори
2 4
Филибар

Филибар

11.03.2021 | 20:29

Нямате право да мрънкате, когато бяха изборите си счупихте ръчичките да гласувате за тоя льохман сега недоволни.Айде по сериозно следващия път да мислите.

Отговори
10 5
Еее

Еее

11.03.2021 | 20:24

Провал на Грозев, да си ходи, видя се че е калинка.

Отговори
18 2
Да каже кмета

Да каже кмета

11.03.2021 | 19:46

Абе г-н кмете, Имаш ли достойнството на пловдивчанин?? Как ви дава мира съвеста тези кадри да се спускат от някъде? Не ви ли е обидно и не достойно да пренебрегвате местните кадри и да не се противопоставите когато ви пращат парашутисти???? Как може Грозев да бъде управител на стария град и този глупак уредник на античния театър?това си е гавра с историята на града,с достойнството на пловдивчанина.това ни са визитките пред света... Вие сте престъпник без тежест и достойнство.. щом неглежирате и допускате такъв кадрови подбор за едно такова древно и ценно средище на античната култура завещано ни от векове......... И сега се сещам еййй за оня кмет на стария град Начо Клтурата който беше гарант за нея.....какво средище на талантлив и образован народ беше стария град по негово време....велик беше и сега тези два шебека....срам и позор.... Имахте един кандидат за кмет на Стария град Надежда Кирова-Йовчева....случайно й видях Cv-то може ли някой да каже защо един доктор на науките със специалност архиелогия завършил в Германия бивш директор на музея на София,бе отхвърлен и бе предпочетен Богомил Грозев???? Айде дайте отговор .....смислен....

Отговори
27 3
наблюдаващ

наблюдаващ

11.03.2021 | 20:08

Какво пречи сегашния зам.директор на ОИ "Старинен Пловдив" реставраторът Елена Кантарева да оглави института? Поне компетенции има.

Отговори
10 5
767

767

11.03.2021 | 20:48

Точно тази кантарева е съветника на Грозев зад кадър. Набута го даже и в АМТИ да става специалист

Отговори
10 0
Атанасов

Атанасов

11.03.2021 | 19:03

Г-н Димитров ,уволнете и Грозев

Отговори
28 0
Арх

Арх

11.03.2021 | 18:59

Каквато и да е причината, Зико, с когото се познаваме от време оно, е направил нещо добро.

Отговори
12 4
Не чипа, а ориентацията на властимащите трябва да се смени

Не чипа, а ориентацията на властимащите трябва да се смени

11.03.2021 | 18:39

Проклятието на България е унибит. Егати и магистратурата! Жената на Грозев да не го е напуснала заради любовта му към трибуквената дума от тениската?

Отговори
17 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?