Диана Любенова и Куката - семейство в "КБР"

Знаете ли коя е най-новата двойка от артистичните ни среди? А какво е новото поприще на Васко Мавриков? Кое е нещото, което свързва тези, на пръв поглед съвсем различни неща? Новините следват, казва продуцентът Емил Симеонов, шеф на PRO FILMS ООД.

Прелестната Диана Любенова и обявеният за най-секси мъж на 2011 г. – Мариан Вълев, известен също като Куката, са съпруг и съпруга. Двамата обаче изглежда имат много сериозни проблеми, защото Диана решава да наеме фирма, която да следи Мариан. Тази фирма е оглавена именно от Васко Мавриков и се нарича „Корпус за бързо реагиране”. Това е заглавието на най-новата българска комедия, режисирана от Станислав Дончев, чиято премиера е на 2 март. В тази забавна история, за доброто настроение и смешните ситуации, допринасят изключително много Евгени Будинов и Ивелин Найденов – те са останалата част от Корпуса. Евгени, в ролята на Гецата е много чаровен и симпатичен хубавец, чиито действия се ръководят най-вече от поредното му влюбване. А Ивелин, в ролята на Борето, е компютърен гений, който под влиянието на Васко и на любовта, става хакер. Като повечето компютърни гении, Борето има проблем в общуването, затова Гецата – опитният мачо, започва да му помага да си намери гадже. Тримата герои от "Корпус за бързо реагиране" моментално стават симпатични на зрителя. И макар че ситуациите, в които попадат често са на ръба на абсурда, хората ще почувстват героите съвсем близки, обобщава продуцентът Симеонов. Друг, много запомнящ се образ от филма, е този на циганина Кутрум, изигран блестящо от Башар Рахал. Той е изключително образован и начетен. Подходът на Кутрум към хората е психологически – винаги се опитва да разреши проблемите на тези, които са около него. Към основния актьорски екип трябва да се добави и Стойко Пеев, който навремето изигра един от най-запомнящите се образи в българското кино – Хан Аспарух. Стойко Пеев тук влиза в ролята на ченге, което помага на тримата от "Корпуса" да стигнат до щастливия край. Премиерата на "Корпуса" в Пловдив ще бъде на 4 март от 16.30 ч. в кино "Синема сити" в мол "Пловдив". Там авторите - режисьорът Станислав Дончев и продуцентът Емил Симеонов,  и актьорите Диана Любенова, Мариан Вълев, Башар Рахал, Васко Мавриков, Евгени Будинов, Ивелин Найденов и Златка Димитрова ще се срещнат със зрителите, за да си побъбрят, да се снимат, да дадат автографи. Тази комедия е правена за публиката, казва продуцентът. Ден преди това ще радват публиката в Стара Загора.

Не очаквайте някоя дълбока, философска драма, която има за цел да спечели фестивална награда. „КБР”, както всички от екипа наричат филма на „галено”, е разпускаща комедия, нещо, което е правено с много любов – от режисьора, от продуцентите и от всички звезди, които участват. Те казват, че са се съгласили да участват, защото още докато чели сценария, им е било изключително смешно и забавно. Нещо повече, всички от екипа, споделят именно това, че са се чувствали много добре и са се забавлявали от сърце по време на снимките. С радост може да се твърди, че цялата тази позитивна енергия се е пренесла и на екрана. Затова е толкова зареждащо и отпускащо гледането на това 90-минутно добро настроение.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?