3906

Децата от „Allegra“ и Фондация „Искам бебе“ с благотворителен спектакъл в Дома на културата

Детско-юношеска студия за сценични изкуства „Аллегра“- Стара Загора гостува в Пловдив с благотворителния спектакъл за деца „Пътешествие във времето. Орисниците“ по сценарий на Мария Донева.

Ако желаете да станете свидетели на едно незабравимо духовно преживяване в магичния свят на Орисниците можете да гледате спектакълае на 8 януари 2024 г. от 19.00ч. в ДК "Борис Христов".

Благотворителни покани можете да закупите в Ресторант Амстердамъ - в кв Капана. Можете да резервирате на тел. 0886 39 49 30 или на страницата на „Allegra“, както и на място преди спектакъла.

Събраните средства от благотворителния спектакъл ще бъдат използвани за реализиране на следващите авторски проекти на студията, а част от тях ще бъдат дарени на Фондация "Искам бебе" в подкрепа на семейство с репродуктивни проблеми от гр. Пловдив. 

„Пътешествие във времето. Орисниците“ е магичен образователен спектакъл, който ни пренася в царството на Орисниците на изкуствата - балет, опера, театър, пантомима и изобразително изкуство. Изнервени да чакат неродените деца, които трябва да бъдат орисани с талант за изкуство, те изпадат в смешни ситуации на съревнование. Внезапно се появява Разпоредителят, който забранява на Неродените деца да се занимават с изкуство. Защо той е толкова лош, какво научават децата за изкуствата, докато пътешестват в тайнствения свят и дали ще се преборят за правото си да направят избор в живота ще разберете на 8 януари.

„Настъпи времето, в което децата учат нас - възрастните на добротворство и съпричастност. Уникалният благотворителен авторски мюзикъл "Пътешествие във времето. Орисниците" гостува в Пловдив за да сбъдва мечти. Мечтите на децата - да творят и да бъдат артисти, като разказват вълшебни истории, както и мечтите на възрастните - да имат собствена рожба.“, сподели Радост Младенова-Арабаджиева - председател на СНЦ "ДЮССИ Аллегра", Стара Загора.

Спектакълът се реализира с любезната подкрепа на Община Стара Загора и Община Пловдив и с финансовата подкрепа на НФК по „Програма за възстановяване и развитие на организации в областта на любителското творчество“. Желаещите да подкрепят каузата, могат да направят това и чрез дарение по сметката на организацията:

 

Банкова сметка на СНЦ "ДЮССИ Аллегра" :

BUINBGSF  BGN   BG51BUIN95611000652367

„ АЛИАНЦ БАНК БЪЛГАРИЯ“ АД

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?