Даниела Серданова проби до БНТ 1

Една от най-красивите българки след началото на прехода проби в национален ефир.  Даниела Серданова, бившата половинка на Любо Пенев, ще води своето шоу по БНТ 1, досега беше по втория канал на медията.

От този четвъртък (04 февруари 2021 г.) , зрителите на развлекателното предаване „Смяна на местата", посветено на социалната и културна промяна в човешките отношения е с нов ден и час на излъчване.

Тъй като има силен зрителски интерес, предаването преминава в друг канал на обществената телевизия - БНТ 1. Интригуващите разговори на водещата Даниела Серданова и гостите ѝ вече може да гледате всеки четвъртък от 23:30 ч.

Първи гости в предаването по БНТ 1 ще са Лара Златарева (позната като Кака Лара) и дъщеря ѝ Бернарда. Пред водещата Даниела Серданова отварят сърцето си майка и дъщеря, две актриси, влюбени в работата си и в живота.

Очаквайте един разговор за любовта, за детството, за партньорството, за сложните житейски избори, за приемствеността между поколенията и приятелството.

От старта на предаването - през септември 2020 г., до момента, гости в студиото на Даниела Серданова са били Йоана Буковска и Калин Врачански, Ивайло Захариев и Ники Станоев, Христо Мутафчиев и Наско от Б.Т.Р., Ники Илиев и Башар Рахал и много други.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Слабо предаване

Слабо предаване

05.02.2021 | 23:12

Странно...не знам колко голям е зрителският интерес, тъй като това предаване си е скучно, та чак негледаемо.....повяхналата лелка Серданова НЕ става за водещ! Предаването си е една от десетките скучни говорилни из нашия ефир...Бла-бла..

Отговори
3 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?