Следвайте ни

Дами правят бижута-уникати от естествени камъни

viber icon

Ателие за изработване на бижу уникат дава възможност дамите сами да си измайсторят аксесоар или да направят коледен подарък за обичан човек, като го заредят с добрата енергия на любовта, здравето, благоденствието. 

Работилничката е тази вечер в рамките на поредица Споделени вечери във Виолетовия кръг, а специален гост е Йорданка Мъдърдичян. Тя ще разкаже на участниците за естествените камъни и ще помогне на всяка сама да избере своя. Ще помогне и с насоки как от него да стане бижу.

Това ще е една различна зимна вечер, изпълнена с женско споделяне, настроение и топла напитка, с подходяща музика за фон, обещават домакините. 

Участието е с вход свободен, но заради материалите изработването на всяка гривна ще струва 12 лв. 

Йорданка Мъгърдичян е бивш педагог, преводач и библиотекар. Вече  повече от три години разгръща една различна своя страна и изработва ръчно авторски модели плетива, декорации, а напоследък голямата страст са бижута от естествени и полускъпоценни камъни. Прави само авторски модели в единични бройки.

Създател е и администратор на група "Изберете ръчното" с 10 000 членове. 

Заявката за участие в работилничката се приемат на телефон  0889245554 от домакинята на вечерта  Виолета Кузмова, а срещата на дамите със сръчни ръце е в "Арт Аспект § Ключове и Перли" в Пловдив на ул. "Козлодуй" 7.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?