D2 откриват виртуалната сцена на URBO Live и инициативата #ЖивотВкъщи

D2 ще открият виртуалната сцена на URBO Live с вълнуващ концерт със специални гости и още интересни изненади в петък, 20-и март, от 21:00 ч.

Целият концерт ще може да бъде гледан безплатно или с виртуален билет на символична цена от платформата на URBO. Концерта ще бъде излъчен на Facebook страниците на URBO, D2, Joker Media Rental и Streamer.bg.

#ЖивотВкъщи и #АзОставамВкъщи е инициатива на URBO и Joker Media Rental. Целта на инициативата е да подкрепи заетостта на работещите в събитийната индустрия в този труден момент и да призове хората да останат по домовете си, но и да им даде възможност да се забавляват, като направи престоя по домовете малко по-лесен и интересен.

Онлайн излъчванията ще са безплатни и достъпни за всички, включително и извън България. Във времена, в които няма нищо сигурно, съпричастността е основополагаща за нас като общество. Ще се радваме да подкрепите българските артисти, музиканти и малки арт центрове чрез закупуване на виртуален билет на символична цена през платформата на URBO. За билети и повече информация за предстоящите събития: https://urboapp.com

„За нас ще е чест и удоволствие да открием тази прекрасна инициатива! Както повечето нормални и работещи българи, хората на изкуството също търпят огромни загуби. Ние отменихме 12 напълно разпродадени събития само през март, но сме напълно солидарни с предприетите от държавата мерки. Нека след като всичко отмине, да обичаме и подкрепяме още повече българското, и да се забавляваме отново, както само ние българите си знаем. Вярвам, че нашето общество ще излезе много по-сплотено и силно от тази ситуация. Ще се радвам да се „видим” в петък!” 

Митко Кърнев, D2

От тази седмица, България ще има възможността да се наслади на онлайн представления като концерти, театър и stand-up комедия на живо, онлайн курсове на различни теми и др. Организаторите са помислили и за по-малките, като ще се опитат да предложат забавни занимания и за тях, куклен театър, кръжоци, идеи за игри и занимания вкъщи.

„Целта на инициативата е да призовем Българското общество да каже #АзОставамВкъщи и да кажат и на други колко е хубаво да имаш и #ЖивотВкъщи, а след края на ситуацията, всички ние Ви молим да пазарувате повече български стоки, да купувате  от по-малките квартални магазини, да излизате повече по ресторанти, клубове и атракции, да ходите на концерти и турове, в съседното село или малък град. Да отделите каквото можете за бизнеси в нужда. Нека всички заедно да си помогнем.

Андрей Лилов, CEO на URBO

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?