Следвайте ни

D2 откриват виртуалната сцена на URBO Live и инициативата #ЖивотВкъщи

D2 ще открият виртуалната сцена на URBO Live с вълнуващ концерт със специални гости и още интересни изненади в петък, 20-и март, от 21:00 ч.

viber icon

Целият концерт ще може да бъде гледан безплатно или с виртуален билет на символична цена от платформата на URBO. Концерта ще бъде излъчен на Facebook страниците на URBO, D2, Joker Media Rental и Streamer.bg.

#ЖивотВкъщи и #АзОставамВкъщи е инициатива на URBO и Joker Media Rental. Целта на инициативата е да подкрепи заетостта на работещите в събитийната индустрия в този труден момент и да призове хората да останат по домовете си, но и да им даде възможност да се забавляват, като направи престоя по домовете малко по-лесен и интересен.

Онлайн излъчванията ще са безплатни и достъпни за всички, включително и извън България. Във времена, в които няма нищо сигурно, съпричастността е основополагаща за нас като общество. Ще се радваме да подкрепите българските артисти, музиканти и малки арт центрове чрез закупуване на виртуален билет на символична цена през платформата на URBO. За билети и повече информация за предстоящите събития: https://urboapp.com

„За нас ще е чест и удоволствие да открием тази прекрасна инициатива! Както повечето нормални и работещи българи, хората на изкуството също търпят огромни загуби. Ние отменихме 12 напълно разпродадени събития само през март, но сме напълно солидарни с предприетите от държавата мерки. Нека след като всичко отмине, да обичаме и подкрепяме още повече българското, и да се забавляваме отново, както само ние българите си знаем. Вярвам, че нашето общество ще излезе много по-сплотено и силно от тази ситуация. Ще се радвам да се „видим” в петък!” 

Митко Кърнев, D2

От тази седмица, България ще има възможността да се наслади на онлайн представления като концерти, театър и stand-up комедия на живо, онлайн курсове на различни теми и др. Организаторите са помислили и за по-малките, като ще се опитат да предложат забавни занимания и за тях, куклен театър, кръжоци, идеи за игри и занимания вкъщи.

„Целта на инициативата е да призовем Българското общество да каже #АзОставамВкъщи и да кажат и на други колко е хубаво да имаш и #ЖивотВкъщи, а след края на ситуацията, всички ние Ви молим да пазарувате повече български стоки, да купувате  от по-малките квартални магазини, да излизате повече по ресторанти, клубове и атракции, да ходите на концерти и турове, в съседното село или малък град. Да отделите каквото можете за бизнеси в нужда. Нека всички заедно да си помогнем.

Андрей Лилов, CEO на URBO

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?