Следвайте ни

Читалище ни показва "Метаморфозите на любовта"

viber icon

Дали човек може да изживее истинската любов два пъти в живота си? Отговора на този въпрос търсят актьорите от постановката „Луд съм по теб“. Раздирани от страсти, героите през целия спектакъл се опитват да се отърсят от спомените си и отново да бъдат щастливи. Опитват се и още нещо - да не сравняват всяко влюбване с първата любов. Спектакълът разказва за човешките метаморфози и за това какво се случва с най-силните и дълбоки чувства, за които си мислим, че са вечни и никога няма да се променят. 

Романтичната комедия от Нийл Саймън „Луд съм по тебе“ е гастрол на софийския театър „Искри и сезони“ и сега е ред на града под тепетата да й се наслади. Тя гостува на сцената на Народно читалище „Христо Ботев -1905“. Постановката на софийския театър „Искри и сезони“ ще започне в 19 часа на 13 февруари. Продължителността й е 3 часа. Адаптацията и режисурата са на Ивайло Христов. Искра Радева, Георги Кадурин, Пламен Сираков и Милена Атанасова пък са само част от актьорите, които ще нищят същността на любовта. 

Нийл Саймън е най-успешният драматург след Шекспир. По думите на критиците, единствената разлика между двамата е, че Саймън е по-продуктивен. Той е автор на повече от 40 бродуейски пиеси и на много филмови сценарии. Носител е на наградата „Пулицър", има три награди „Тони" и три номинации за „Оскар". 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?