Следвайте ни

Черното пиле на Мариус пее на 12 декември

Театърът представя премиерата на "Женска логика"

viber icon
Гергана ДЮЛГЕРОВА, "Пазарджишка Марица"

Шест представления, едно от които премиерно, включва декемврийската програма на ДКТ "Константин Величков" през декември. Сатиричният театър гостува в Пазарджик с "Името". Свежата комедия ще се играе на 9 декември от 19:30 на Голямата сцена. Авторът е Здравко Митков, а цената на билетите варира между 10 и 12 лв.

Премиерата на "Женска логика" е на 10 декември от 19 часа на Камерна сцена. Тези, които не успеят да гледат първото представление, ще могат да му се насладят отново на 16 и 22 декември. Цената на билетите е 8 лева. Моноспектакълът "Черното пиле" на Мариус Куркински ще бъде представен на 12 декември от 19 ч. на Голяма сцена. А билетите са от 8 до 12 лв. 

"Одисей пътува за Итака" от К. Илиев очаква посетителите на 19 декември от 19 ч., също на голямата сцена. Цената на билетите е 8 лв. 

Две детски представления ще забавляват малчуганите през месеца на Дядо Коледа. На 3 декември от 11 ч. ще се играе "Снежанка и седемте джуджета" от Дядо Пънч, а на 17-и ще гледат как "Дядо вади ряпа" по българската народна приказка. Цената на билетите е 3 лева на дете и 4 за придружител.

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?