Чаровната актриса Мира Котева разказва приказки онлайн

Българската актриса Мира Котева радва малки и пораснали деца с най-любимите и вълшебни разкази от близо и далеч в специално създадения проект „Приказки с Мира“. Тя  чете детски приказки в подкрепа на кампанията „Стипендията“ на фондация „Подарете книга“, която събира средства за стимулиране на развитието и образованието на деца, настанени в социални институции.

В продължение на четири седмици - всяка сряда, петък и неделя, актрисата ще интригува зрители с любими истории за приключения, хитри герои и битки със страховити змейове и лами. Гледането на клипчетата й е напълно безплатно, без таксуване, а който ги е харесал и има желание и възможност да дари малка или по-голяма сума, може да го направи на платформата "Подарете книга". 

Тези, които искат да послушат вълшебни приказки за принцеси, змейове и юнаци, могат да го направят, като в търсачката във фейсбук изпишат „Приказки с Мира Котева“. В социалната мрежа вече са налични и първите прочетени истории -„Лисицата и таралежът“, „Хитър Петър и змеят“, „Жабокът Цар“, „Вълкът и седемте козлета“, „Тримата братя и златната ябълка“, „Марко и Мирко, дяволът и сеньора Де Маджистрис".

„Не забравяйте и специалната подправка за вълшебно изживяване - топло одеяло и ароматно какао“, казва актрисата Мира Котева.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?