49

Бродуейски солисти и рок група забиват хитовете на Led Zeppelin на Античния

Световноизвестната продукция Led Zeppelin Symphonic ще посети и България следващата година. Грандиозният симфоничен рок спектакъл ще представи най-великите хитове на Led Zeppelin с нов аранжимент.

Шоуто ще се проведе в невероятната атмосфера на Античния театър в Пловдив. На сцената ще излязат известни бродуейски солисти, към които ще се присъедини симфоничен оркестър и рок група, съставени от виртуозни музиканти.

Начело на продукцията застава прочутият диригент Ричард Сидуел, работил с едни от най-големите имена на световната музикална сцена.

Българските фенове ще могат да чуят вечните хитове на британската банда Led Zeppelin, сред които Whole Lotta Love, Black Dog, Kashmir, Rock & Roll, Dazed & Confused и, разбира се, Stairway To Heaven. Уникалната комбинация от вокалисти, рок група и симфоничен оркестър обещава на почитателите магическо изживяване и им позволява да се докоснат до музиката на Led Zeppelin както никога досега. Прочутата група е включена през 1995 г. в Залата на славата на рокендрола, а за нея се твърди, че е била „толкова влиятелна“ през 1970-те, колкото „Бийтълс“ през 60-те години на м.в.

Билетите за шоуто Led Zeppelin Symphonic на 26 юни 2022 г.са на цени от 60 до 120 лв.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?