Британско списание рекламира концерт под тепетата

Влиятелното британско музикално списание Metal Hammer покани читателите си на предстоящия концерт на Opeth на Античния театър на 19 септември. В статията се подчертава, че става дума за едно-единствено шоу с оркестъра на Държавна опера- Пловдив.

Интересното е, че в публикацията за първи път се съобщават официално имената на част от песните, които Opeth ще изпълнят с оркестъра. Сред парчетата са Eternal Rains Will Come, The Drapery Falls, Demon Of The Fall и The Grand Conjuration. След това Opeth ще изпълнят сами втора програма от песни от цялата си дискография.

Списанието цитира музикантите от групата, които говорят за българските си колеги. "Оркестърът има дълбоки корени и 100 години история. От него са започнали някои световноизвестни диригенти", коментират звездите. 

Всички песни, които Opeth ще представят за първи път в историята с оркестър, ще бъдат обявени официално следващата седмица. В момента те се аранжират от диригента Левон Манукян и Георги Милтядов. 

Интересът към концерта в чужбина е огромен. Очаква се близо половината зрители да бъдат фенове от Англия, Германия, Франция, Италия и скандинавските страни, както и съседните на България.  

Билети с цена 40 лв. (регулярни) и 65 лв. (golden circle) все още се намират в системата на www.еventim.bg. В деня на шоуто ще бъдат съответно 50 и 75 лв.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
vladimir

vladimir

13.08.2015 | 12:02

Ама вярно ли :-) .....организатора нещо се е притеснил, че няма продажби!!! Приятно прекарване....

Отговори
0 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?