Следвайте ни

Бон-Бон и любими певци участват в кампания #ЕвропаСрещуCovid19

viber icon

Децата са сред героите по време на пандемията - те спряха да ходят на градина и училище, не можеха да играят навън или да се виждат със своите близки и приятели. Затова в Деня на детето Бюрото на Европейския парламент в България и малките изпълнители от група „Бон-Бон“, заедно с техните по-големи колеги Свилен Ноев, Стоян Янкулов - Стунджи, Орлин Павлов, Владимир Ампов - Графа, Прея Осасей, Любо Киров, ЛаТиДа, Стефан Щерев, квартет ClassicArt и Орлин Цветанов и Радостин Събев- Шошо им подаряват едно по-различно изпълнение на любимата детска песен „Дъга“ на композитора Виктор Чучков.

В деня на детето Европейският съюз организира и кампанията #ЕвропаСрещуCovid19. В нея може да нарисувате дъга или да оцветите един от плакатите на кампанията на Бюрото на Европейския парламент. После може да ги снимате и споделите в социалните мрежи, като използвате хаштага #ЕвропаСрещуCovid19. По този начин ще покажете личната си подкрепа за самоотвержената работа на хората, които се грижат за нас, нашите приятели, близки и роднини.

Много са примерите за солидарност между държавите - членки на ЕС, които си помагат една на друга в тази безпрецедентна криза в областта на общественото здраве. Освен чрез взаимното подпомагане между страните с осигуряване на медицинска апаратура и консумативи европейската солидарност се изразява и в намирането на общоевропейски решения. 

В своята кампания под наслов #ЕвропаСрещуCOVID19 Европейският парламент е събрал истории за солидарност и надежда от цяла Европа.
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?