"Бог Рок" ще разтърси пловдивчани с дяволска музика

Концерт-спектакълът "Бог Рок" ще се състои в понеделник, 25 мар,  от 19:00  часа в Дом на културата "Борис Христов".  Неустоимият Филип Аврамов, Калин Вельов и приятели ще Ви разтърсят с музика и много смях.

Даниел Рашев създава свежарски текст с много хумор и ето, че за нула време в проекта вече са въвлечени: режисьорът – Петър Калчев, пианистът Красимир Спиридонов, Венцислав Велев – китара,талантливата певица и музикант от формата "Пей с мен" Севинч Ибрахим-бас китара и човекът, който може да разсмее всеки – Филип Аврамов плюс пожара на сцената Калин Вельов.

Както видяхме от шоуто “Като две капки вода”, Филип може да пее и да танцува невероятно. Тук обаче, освен на китара, той ще свири и на хармоника и ако и това не ви е достатъчно, то се подгответе за много смях, докато Филип ви разказва за корените на… „Дяволската музика”. Всъщност именно тя – музиката – е и главното действащо лице. Онази, „забранената” от 60-те и 70-те, заради която можеше да си изпатиш и също като „забранения плод” става все по-търсена и слушана! Такова ще е и настроението на „Бог Рок”! Бунтарско и изпълващо ни с удоволствие, защото ще слушаме и пеем Muddy Waters, Nirvana, Joe Cocker, Whitesnake, James Brown и още много рок и блус идоли.

Билети: каса зала "Борис Христов", каса пред Общината

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?