49

Блатечки и Сапунджиева предизвикаха фурор в Пловдив

Новото заглавие “Ревност“ на театрална къща „Вива арте“ с участието на Асен Блатечки и Мария Сапунджиева ще гостува на пловдивска сцена на 27 февруари от 19 часа в Дома на културата „Борис Христов“.

Билетите се него са свършили само за няколко дни, затова организаторите решават да пуснат в продажба билети за още едно второ представление, което ще се играе на същата дата 27 февруари в Дома на културата, но с начален час 17 часа.

Комедията ще се играе в Пловдив за първи път, а пловдивчани ще се насладят на интелигентен хумор, енергичен сюжет и запомнящи се герои. „Ревност" е последната пиеса на американския писател и сценарист Сам Бобрик. Тук той отново се занимава с проблемите на „средната възраст".

В главните роли са Асен Блатечки и Мария Сапунджиева. Двамата са партньори на сцената от 17 години.  Билетите за представлението ще са в продажба от утре на касата на „МаскАрт“ в Дома на културата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Срамотиите на пелтека

Срамотиите на пелтека

01.02.2023 | 22:13

Съжалявам Сапунджиева, любима актриса си ми, доброто се вижда и с просто око, гледах преди малко ,, сапунките,, на,, онези жълтите,, и ми стана,, гадно,, отново...!

Отговори
1 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?