„БГ радио“ обяви номинациите си: Ицо Хазарта - главен заподозрян

Ицо Хазарта е главният заподозрян с най-много номинации на Годишните музикални награди на „БГ радио“. „Браво“ може да грабне приз за видео, за текст, а „Неправилен рап“ - за албум на годината. „Имам човек“ също се цани за текст, като там съавтор на Хазарта е и Homelesz. След рапъра от екс „Ъпсурт“ най-номинирани са Любо и Графа. „Не бих могъл“ на Любо, Pavell & Venci Venc’ се бори за мелодия, а „Както преди“ - за текст на 2020-а, написан от самия певец. Любо е и в „Певец на годината“, където е и Графа. Графа е и паралелно в графите за текст („Да“, в съавторство с Белослава), албум („Страничен наблюдател“) и изпълнител.

Тримата стари приятели пък Графа, Любо, Орлин Павлов ще премерят сили с Миро и Койна Русева, Pavell & Venci Venc’ и 4Magic за дует/трио/вокална формация. В тази категория бяха и боговете „СкандаУ“. Лъчо и чичо Тото обаче написаха отворено писмо, че смятат присъствието си там за „неуместно“ и се отказват от номинацията. 

За БГ изпълнител ще спорят още Криско и Миро, а за изпълнителка ​- ALMA, DARA, ТИТА, както и двете Михаели - Маринова и Филева. Б.Т.Р., „Остава“, Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“, Deep Zone Project и D2 остават заподозрени за група на 2020-а. „Песен на годината“ може да отиде при 4Magic и DARA освен при изброените по-горе имена. За видео на годината бàталът е между клипмейкърите Валери Милев, Павлин Иванов ​- Bashmotion, Васил Стефанов и Стефка Николова, Стефан Маринов и Виктор Антонов - Рик. Лирика на годината може да стане текст на Хазарта, Любо Киров или „СкандаУ“, а албумите се делят още между Pavell & Venci Venc’, Стенли и Кирил Маричков. Дебют ще вземе ALMA, Вениамин, Дени, Тино или Yannа.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Зъби

Зъби

08.06.2020 | 11:48

Ще го номинирате за разбиване на зъби , или за нещо Бело . Ееее добре.

Отговори
1 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?