Следвайте ни

"Бай Рок" води зрителите до Марианската падина

viber icon

Дългоочакваното продължение на музикално-театралното шоу "Бог Рок"  ще забавлява пловдивчани. Неустоимият Филип Аврамов, Калин Вельов и приятели ще ви разтърсят с музика и много смях на открито под звездите в лятно кино „Орфей“ в сряда от 21 часа. Освен на китара, Аврамов ще свири и на хармоника и ако и това не ви е достатъчно, то се подгответе за много смях, докато Филип ви разказва за корените на „дяволската музика”. Онази, „забранената” от 60-те и 70-те, заради която можеше да си изпатиш и също като „забранения плод” става все по-търсена и слушана. Филип Аврамов се превъплъщава в образа на чистач в театъра, който се озовава на едно неподходящо място и започва да пее.

Продължението на "Бог Рок" се казва "Бай Рок". В музикално-театралното шоу най-сетне след години групата "Джинджифил", предвождана от звездния комик Филип Аврамов, се събира, за да изсвири, изиграе и изпее причините за появата на първите планети, първите черни дупки и съответно на първите жени във Вселената.

По време на шоуто за публиката ще се организира екскурзия до Марианската падина, както и до други спирки във Вселената, а зрителите ще могат да си купят пръстен от Юпитер или да вземат дейно участие в бригадирското движение на Хималаите. И най-важното - ще си отговорят на следните въпроси: Каква е връзката на Слънчевата система и Слънчев бряг? Каква музика се е изпълнявала на кръщенето на Аполон? И защо, като кажеш, че си първият човек, първо ти се смеят, после те бият?

Участват още и Калин Вельов, Милен Кукошаров, Цветан Андреев и Севинч Ибрахим. Фахрадин Фахрадинов е продуцент на постановката.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?