Следвайте ни

Б.Т.Р. с европейско турне и нов видеоклип

viber icon

На 21 март стартира европейското турне на Б.Т.Р., в което ще представят новия си албум „Невидими стени” с  13 концерта в Германия, Чехия, Франция, Италия и Испания, както следва: 

Март -  21 Прага, 22 Хановер, 23 Хамбург, 24 Бремен, 29 Мюнстер, 30 Кьолн, 31 Щутгард,

Април -  5 Милано, 6 Лион, 7 Барселона, 10 Памплона, 12 Мадрид, 13 Валенсия.   

 „Невидими стени” е 12 – и  студиен албум на групата и има доста добра популярност - първият му тираж се изчерпва за по-малко от три месеца и в момента е с нов тираж. Но продажбите не са единствения индикатор. За успеха на Б.Т.Р. говорят  неизброимите съобщения във Фейсбук страницата на групата, в които хората благодарят и споделят своите впечатления от песните в албума. Най-харесвани от феновете засега се оказват „Моята сила” и акустичната балада „Ела”.

Самите музиканти също си имат фаворити от албума: Наско -  „Никога преди”, Славчо –„Легенда”, Илиян – „Подемните реки” и Иван – „Тези дни”.

Провокирани от интереса и симпатиите на феновете,  Б.Т.Р. са решили да направят видеоклипове на всяка от песните в „Невидими стени”. До сега  са факт видеата на две от тях –  „Моята сила” с режисьор Асен Блатечки  https://www.youtube.com/watch?v=iSyvAqvbylY и „Никога преди”  - режисьор Петър Петров  https://www.youtube.com/watch?v=4rcD2TnXEBw.

 В момента музикантите са в активна подготовка на нов клип, но пазят в тайна на коя песен е. Това, което са готови да споделят е само датата на премиерата му - 19 април. И за да бъдем съвсем точни  - на 19 април в  City stage София e финалният концерт от европейското турне на Б.Т.Р., на който те ще представят и новия си видеоклип.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?