46

Армин Ван Бюрен прави мегапарти на Гребната в Пловдив

Легендарният Армин Ван Бюрен ще дойде в Пловдив на 16 юли на Гребната база. Това ще е първото му участие в България след незабравимия ARMIN ONLY Embrace in SOFIA през 2016. 

Мегапартито на Гребната ще е първо издание на проекта SOLAR PLOVDIV 2022. То е създадено от един от най-успешните фестивали на електронната музика SOLAR с промоутърската компания Fast Team и фондация Пловдив 2019. 

Великият диджей е роден в Холандия. Той се увлича по електронните звуци още от малък, а на 14 години вече започва и да прави музика. Армин Ван Бюрен работи с изпълните като Nadia Ali, Justine Suissa и Gabriel & Dresden, както и с някои от най-големите имена сред диджеите като Tiesto и Fedde Le Grand. Предаването му A State of Trance печели наградите за „Най-добро радио шоу”, а той е обявен за DJ номер 1 в DJ MAG Top 100 пет пъти! 

Многобройните му участия включват места като хотел Ushuaïa Ibiza Beach Hotel, клуб Hï Ibiza и много други и фестивали като Tomorrowland (Белгия), Electric Daisy Carnival (Лас Вегас, Ню Йорк), Untold Festival (Румъния), Ultra Music Festival (Маями) и събития из целия свят. Armin Van Buuren идва в Пловдив, за да направи това, което умее най-добре – да кара хората да се забавляват по неподражаем начин.

Завладяващата му страст към електронната музика и уникалния подход към това, което прави, са вдъхновение за много хора, както в професионален, така и в личен план. Някои от творбите му „Communication“, „Burned With Desire“, „Blue Fear“, „Shivers“ и „Yet Another Day“ издържат на изпитанието на времето и продължават да въздействат на публиката и сега. „This Is What It Feels Like“ му печели и номинация за Грами през 2014г.

Билетите за SOLAR Plovdiv са в продажба на Ticketstation от 2 март, сряда и са на цени от 80 до 120 лв. 

Повече за събитията под тепетата днес и в следващите дни четете в "Марица" Справочник

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
РУСКИ ГЕНОЦИД!

РУСКИ ГЕНОЦИД!

01.03.2022 | 10:20

ГЛЕДАЙТЕ КЛИПОВЕ В НЕТА ТАЗИ СУТРИН, КРЕМЪЛСКИТЕ ГАДОВЕ БОМБЯТ С РАКЕТИ ЦИВИЛНИ В ХАРКОВ, ЖИЛИЩНИ СГРАДИ, ДЕЦА, АВТОМОБИЛИ, ВСИЧКО !

Отговори
1 1

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?