Арка за маратон стресна Стария град

Арка за финала на Пловдивския маратон предизвика​ смут сред посетителите на Стария град вчера. Съоръжението бе поставено на Хисар капия. Арката събуди разбираемо недоумение, тъй като тазгодишният маратон се проведе на 7 май 2019 г.

Оказа се, че това е декор за снимките на новата българска комедия „Зваръщане“, която от десетина дни се снима под тепетата. В лентата участват Орлин Павлов, Диляна Попова, Сашо Кадиев, Евелин Костова, Бойко Кръстанов и други. Фирмът се продуцира и Ники Илиев и Башар Рахал, телевизионният водещ Богомил Грозев, Орлин Павлов и Райна Караянева.

Идеята за филма „Завръщане“ се ражда в двора на селска къща, докато двама от продуцентите Башар Рахал и Ники Илиев си споделят истории от срещите си с български емигранти и собствения си опит зад граница.  Вдъхновен от замисъла на филма, към проекта се присъединява и телевизионният водещ Богомил Грозев. Тримата събират свеж екип от актьори за новата романтична комедия „Завръщане“. Женските роли са поверени на Диляна Попова, Евелин Костова, Райна Караянева и Искра Донова. Очаква се филмът ще бъде прожектиран по кината през октомври.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще има ли ротация на кабинета или отиваме на избори?