Андре Рийо с концерт в столицата

Андре Рийо ще изненада почитателите си  на 26 октомври в София.  
 Той казва за приказния концерт : "Amore – Моят трибют към любовта" е трибют към моята любов към музиката и моите семейства: съпругата и децата ми, и моят оркестър „Йоханес Щраус“, с който изнасям концерти повече от 30 години.
Концертът, естествено следва издаването на новия ми албум „Amore”, който включва класически интерпретации на едни от най-популярните любовни песни. Андрe Леон Мари Никола Рийо е холандски цигулар и диригент от валонски произход. Считан е за възродител на валсовата музика по света. Според мнозина той издига класическата музика, като ръководител и диригент на своя оркестър „Йоханес Щраус“, до постиженията на най-големите поп и рок състави в индустрията. "Amore – Моят трибют към любовта" е един незабравим концерт, заснет в родния град на Андре – Маастрихт, Холандия, където всяка гледка е произведение на изкуството. На фона на най-красивия декор, средновековният градски площад, почитатели от всички краища на света се наслаждават на виртуозните изпълнения на Андре и неговият 60-членен оркестър. Концертите са изпълнени с хумор, забавление и емоции за всички възрасти.
Ще видите и чуете интерпретациите на Андре и неговия оркестър по незабравими композиции на Верди, Пучини, Вебер и Щраус и още много популярни хитове и мелодии от филми. Истинска наслада за сетивата! 

woman.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?