Следвайте ни

Алпер Чочев препълни пловдивските кина

Дебютният филм на известния комик и инфлуенсър Алпер Чочев-"Страстите абитуриентски " препълни киносалоните в Пловдив. Лентата представя битовия колорит в специалната вечер на зрелостниците. Актьорът сподели пред "Марица", че е започнал да прави смешни видеа съвсем на шега, но с времето това се е превърнало в негова професия. Алпер има над 60 хиляди последователи само във Фейсбук и с всеки ден броят им расте.

Актьорът сподели, че много от комичните му клипове са без сценарии, абсолютно импулсивни и именно това ги прави толкова забавни. Един от най-известните му скечове с певицата Диона, се ражда след като тя му разказва интересни и неловки ситуации от съжителството с гаджето й.

Двамата се запознават на нейно участие с рапъра Димчо и с времето стават близки приятели. "Лично за мен тези видеа не са само да добивам „някаква популярност“, а ми доставят огромно удоволствие"-сподели комикът. Парадоксално Алпер завършва национална сигурност в строгия режим на военния университет, но именно там разбира, че е човек на изкуството. 25-годишният талант мечтае да напише роман и смята да използва влиянието си като инфлуенсър за значими социални каузи.

Комикът се възхищава на брилянтния актьор Димитър Рачков и често черпи вдъхновение от него. Алпер доказва, че дори човек от скромно семейство и без връзки, може да пробие в желаната сфера, стига да упорито да работи за мечтите си и да не си отказва от тях.

Никола Николов

Редактор - marica.bg

Никола Николов е завършил Политология в ПУ „Паисий Хилендарски“. Работил е като Local SEO Specialist. Част е от екипа на вестник „Марица“ от 2018 г.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?