Следвайте ни

Ако сте в Пловдив, заведете децата на "Чук и Пук" в парк "Рибница"

viber icon

Актьорите на  пловдивския Куклен театър ще забавляват днес децата в парк "Рибница", който се намира на бул. "Дунав", район ""Северен".  В приятна обстановка, на открито и с весело настроение на малчуганите ще бъде представен един от най-хубавите спектакли на театъра - "Чук и Пук". За организацията помага и отдел  „Култура, археология и културно наследство“ на Община Пловдив.

Представлението започва  в 11 часа. Входът е свободен, но родителите трябва да знаят, че е задължително  да се спазват  всички противоепидемични мерки. Зрителите да не забравят, че дистанцията от 1,5-2 метра предпазва и тях, и другите хора от разпространението на заразата. Добре е да се ползват дезинфектанти, препоръчват организаторите.

В „Чук и Пук“  по Турбьорн Егнер, с режисьор Стоян Ангелов, участват актьорите Наталия Василева и Михаела Андонова. Това е един весел образователен спектакъл, който ще помогне на децата да открият разни важни тайни за зъбките, с продължителност 40 мин. и препоръчителна възраст - 3 години.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?