71

Ако сте в Пловдив, вижте как Фънки впряга "Веселата карета" в Лятно кино "Орфей"

Театър "Иван Димов" - Хасково представя тази вечер "Веселата карета" от Елин Рахнев. Начало - 20 часа, а мястото -  Лятно кино "Орфей".

Живеем или се преструваме... Мечтаем или само сънуваме... Има ли разлика между горе и долу...

"Каретата" е подготвена, конете са впрегнати. Димитър Баненкин, Точно Токмакчиев, Мая Бежанска, Николета Малчева, Добриела Попова, Стелиян Николов и Емануил Костадинов ще ви накарат да спите на земята и да ходите по небето. Чака ви едно пътуване, в което всички сънища са реалност. Това пътуване не е за всеки, а само за избрани, за големи късметлии“, казва Фънки - по-известен в последните месеци като Господин Разцветников, собственик на "Веселата карета".

Всеки, който не се качи на "Каретата", ще загуби част от мечтите си. Всеки, който е бил в нея, ще ги има в излишък. Смехът е до синьо, а сълзата засяда след зениците. Но всъщност животът е едно голямо казино. И всеки сам избира цвета, на който да заложи. И каквото стане!

"Преди много години имах една идея да напиша нещо по-автобиографично за себе си и накрая се случи нещо като пиеса. Почнах да търся актьори и накрая моите най-любими актьори се включиха в тази идея", разказва за началото режисьорът Елин Рахнев. По думите му, историята е за това, че дали сме горе, или сме долу, няма никакво значение. "Да сме по-спокойни и по-свободни, надявам се и тук, надявам се и горе", пожелава си той.

Елате в приятната обстановка на Лятно кино "Орфей", за да си дадете отговор на философските въпроси, а и да се посмеете!

Сценографията е на Анелия Райкова, а музиката - на Георги Георгиев.

Още за събитията в Пловдив днес четете в най-добрия културен гид "Марица" Справочник.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?