Ако сте в Пловдив, ви очаква опера с коктейл от чардаш, валс и шампанско

Петъчният ден предлага на пловдивани и гостите на града да се насладят на изложба в следобедните часове и оперета вечерта.

Епизод 3 на изложбата "Оставете ги да рисуват"       
От днес в "Sariev Gallery" пловдивчани и гостите на града ще могат да видят третата част на изложбата "Оставете ги да рисуват". Експозицията предлага  творби на Алек Финли, Галина Димитрова, Хортензия Ми Кафчин, Марияна Василева, Севда Семер и Влад Нанка, курирани от Веселина Сариева и Правдолюб Иванов. Официалното откриване ще започне точно в 16:00 часа, а изложбата ще остане в галерията до края на март.  

Операта с коктейл от чардаш, валс и шампанско
В петъчната вечер Държавна опера-Пловдив ще представи отново новогодишната музикална програма, включваща някои от най-големите класики в Европа на Йохан Щраус, Франц Лехар и Имре Калман. Диригент е Константин Добройков, а режисурата на оперния спектакъл е на Георги Динев. Солистите са в състав Светлана Иванова, Марияна Панова, Вера Гиргинова, Лилия Илиева, Велин Михайлов, Георги Султанов и Август Методиев. Началният час на "Чардаш, Валс, Шампанско, Звън" е точно в 20:00 часа. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?