Ако сте в Пловдив, слушайте Рони Ромеро на Античния

Тази вечер от 21.00 часа Античният театър в Пловдив ще се разтресе от рок. Intelligent Music Project на д-р Милен Врабевски отново е на турне и за щастие една от спирките на музикантите е в града под тепетата. На сцената ще излезе настоящият вокал на „Рейнбоу“ Рони Ромеро. На чудовищния му глас ще акомпанират едни от най-добрите български музиканти - Стоян Янкулов - Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол и Самуел Ефтимов.

На ексклузивния концерт в Пловдив Рони Ромеро ще изпълни хитовете на Intelligent Music Project на които автор и продуцент е д-р Милен Врабевски. Ще прозвучат произведения от албумите Sorcery Inside, както и Life Motion, който излезе през февруари тази година.

Intelligent Music Project е български музикален проект на д-р Милен Вра-бевски, с негова авторска музика и текстове, в който за изненада и радост на българските рок фенове участват редица легендарни музиканти, като Саймън Филипс (Toto), Карл Сентанс (Nazareth), Ричард Гризман (River Hounds), Джон Пейн (ex-Asia), Джоузеф Уилямс (Toto) и други.

Милен Врабевски е български лекар, бизнесмен и филантроп. Учредител и председател на Фондация „Българска памет“, а от 2010 г. и на продуцентска къща Intelligent Music, която има за цел да популяризира съвременната българска музика и култура и както самият той казва: „Противопоставяме се на чалгаризацията на българската публика, като предлагаме друга алтернатива!“. А именно - стойностен и качествен български рок

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?