Следвайте ни

Ако сте в Пловдив, слушайте Нина Николина в „Bee Bop Café“

viber icon

Етно джаз от Нина Николина в „Bee Bop Café“

Една от най-обичните родни звезди в музиката пристига в Пловдив, за да представи проекта си „Етно джаз проект“. В него певицата се осланя на безспорния талант на Калин Вельов - барабани и перкусии, Мартин Ташев - тромпет и вокал, Ясен Велчев - клавишни, и Таня Първанова - вокал. Те ще се качат на сцената заедно с нея на 21 февруари в джазменския клуб Bee Bop Café от 21 часа.

 

Балетни шедьоври в Операта
Държавна опера в  Пловдив ще празнува днес с най-доброто от балетната класика. Спектакълът е съвместна продукция на Балета на Опера Пловдив и Балета на Опера Стара Загора. В програмата са включени откъси от „Спящата красавица”, „Лешникотрошачката”, „Пепеляшка”, „Дон Кихот”, „Шопениана”, „Диана и Актеон” и други. Началото е в 19.00 часа.

 

Близначките Алекс и Влади на живо в Пловдив

XS Disco Club - различният клуб на Пловдив, изцяло с клубна и диско музика, започва уикендната си програма този петък със звездите на поп сцената у нас - близначките Алекс и Влади. Новото любимо диско парти на Пловдив е с начален час 23,30 часа. XS Disco Club може да намерите на адрес бул. "Марица" 122 (в сградата на Водната Палата).

 

Димитър Генчев реди семейни портрети в галерия Sariev
Галерия SARIEV е домакин на самостоятелната изложба „Семеен портрет“ на Димитър Генчев. Експозицията е организирана паралелно в галерията и в ателието на художника и ще продължи до 28 март. Посетителите ще видят нови творби на автора от края на 2019-а и началото на 2020 г.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?