1939

Ако сте в Пловдив, се посмейте с постановката "Една седмица, не повече..."

Невъзможен развод и истински лъжи в комедията "Една седмица, не повече..."

Истински лъжи, любов и абсурдни ситуации се преплитат в комедията "Една седмица, не повече...", която любителите на театъра ще могат да гледат тази вечер от 19 часа в Дома на културата "Борис Христов" в Пловдив.  

Историята разказва за живота на един отегчен мъж, който иска да се раздели с половинката си, но не намира сили да ѝ каже. Затова решава да потърси помощ от приятел. Тук комичният възел започва да се заплита. Ако предположите, че приятелят ще се влюби в жената, прави сте. Но това е най-малкото, което ще се случи на сцената. Едно обаче е сигурно: когато един мъж пожелае толкова силно да се раздели с една жена, се случва нещо, което и самият той не е очаквал.

Екипът на постановката обещава публиката да бъде тотално зашеметена от невъобразимите ситуации, в които ще изпаднат героите на Йоана Буковска-Давидова, Димо Алексиев и Емил Марков. Актьорското трио е изключително добре сработено, тъй като дълги години си партнира в хитовия лекарски сериал "Откраднат живот". Емил Марков, който е добре познат като д-р Захариев от българската версия на "Спешно отделение", се грижи за комфорта на театралната публика по два начина - като тайфун на сцената и като режисьор във вихъра си.

Комедията "Една седмица, не повече..." (Истински лъжи) бързо се превърна в хит в цяла България и в своеобразен тест дали наистина човек може да умре от смях. Автор на пиесата е Клеман Мишел, а сценографията е дело на Юлиана Найман. Комедията се радва на огромен зрителски интерес.

Какво още можете да видите на артсцените в града днес - четете на spravochnik.marica.bg - най-добрия гид за Пловдив. 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?