4232

Ако сте в Пловдив, разкрийте абсурда на войната с учениците на Теди Москов

Млади театрали ще представят абсурда на войната чрез постановката “Една голяма, седем малки". Събитието е тази вечер от 19:30 ч. в театър "Хенд". Това представление обявява война на войната. В бойните редици влизат предимно млади актьори, подготвени и дипломирани от самия Теди Москов. Въоръжени до зъби с ентусиазъм, енергия и безпощадно чувство за хумор. Тактически прилагат всички средства на комедията, сатирата и гротеската. Използват смеха за защита и нападение. Разказват за бунта на един актьор, който превръща "Снежанка и седемте джуджета" във военна приказка.

В редиците на взвода ще встъпват Атанас Атанасов, Велина Иванова, Здравка Христозова, Любомир Василев, Никола Манолевски, Лили Тихова и Цветелина Маркова. Всички те ще са под командването на командир Ивомир Игнатов-Кени.

И този път режисьорът Иво Игнатов-Кени остава верен на стила си, като създава една абсурдна и силно провокативна комедия. “Абсурдът в представленията ми е правопропорционален на абсурда, в който живеем, така че очаквайте нещо наистина шантаво”, казва с усмивка Кени. Всичко в това представление е неочаквано и различно. Една комедия за безсмислието на войната, създадена с много любов от екип талантливи съмишленици. 

За униформите се е погрижила Томиана Томова-Начева.

Билети за събитието можете да закупите онлайн в мрежата на Грабо.бг.

 

Още интересни събития ще намерите в Справочника на Марица - най-добрия гид за Пловдив.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?