46

Ако сте в Пловдив, посмейте се с Албена Михова и "Сама жена" в Драмата

Увлекателен спектакъл на двамата талантливи актьори на Сатиричния театър няма да ни остави нито за минута да скучаем. Албена Михова и Боян Арсов представят от 19 часа тази вечер  в Драматичния театър в Пловдив  „Сама жена“  по текстове на творческо-семейния тандем на Дарио Фо и Франка Раме, режисирани от Николай Младенов.

Зрителите ще се наслаждават на първокласна игра в стила на кабаретния жанр и ще се забавляват със сцени от живота на три жени, които живеят в различни светове, но са обединени от общ проблем - мъжът. Албена  Михова влиза майсторски в ролите на съпруга, майка, домакиня, любовница и винаги успява да намери изход от всяка ситуация.  Актьорите  ще ни заразяват от първата минута със сочния, пикантен хумор - емблема за стила на Фо, умело преплетен с няколко музикални изпълнения. Спектакълът ще ни разсмива, може дори и леко да ни натъжи, но със сигурност ще ни накара да помечтаем за любовта.

Албена Михова  влиза в ролята на брюнетка, блондинка и червенокоса. Брюнетката  е психоложка, която, докато замисля самоубийство заради изневярата на мъжа си, на прибежки се опитва да се занимава и с проблемите на посестримите си Еви - проститутки, травестити. Блондинката е пищна  домакиня, разкъсвана между ревнивия си съпруг, бебето, влюбения в нея младеж. Червенокосата се превръща в наивна жена, попаднала  в мрежата на мъже от една фамилия.

Албена Михова е родена през 1975 г. във Варна в актьорското семейство на Яким и Нели Михови. Губи майка си на 14-годишна възраст и й се налага да пее в заведения, за да изкарва прехраната си. Две години се обучава  в школата към Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ във Варна, след което  завършва НАТФИЗ със специалност „Актьорско майсторство за куклен театър". Още като студентка е избрана за член на екипа на „Хъшове“, с който играе четири години, а след това - и в „Шоуто на Слави“.

 Какви други интересни събития можете да посетите в града тази седмица, четете на spravochnik.marica.bg - най-добрия гид за Пловдив.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?