1939

Ако сте в Пловдив, посмейте се до сълзи с "Един мъж не стига"

Комедия със звезден състав очаква пловдивчани тази вечер в Дома на културата "Борис Христов". Постановката "Един мъж не стига" ще започне в 19.30 часа. Историята изцяло детронира моногамията и разкрива какво се случва когато една жена не я интересува какво мислят хората, колко "непорочни" са другите или как ще я гледат. Тя търси щастието си, тя преследва това от което има нужда и не дава шанс на никого да й показва пътя, а тя сама си го проправя. На пръв поглед уж някои професии изглеждат по-маловажни от другите, но когато опознаете даден човек, разбирате че въобще не е така и лесно няма.

Една много комична постановка, разкриваща какво всъщност се крие зад даден грях, зад даден избор на професия и изобщо защо всъщност "Един мъж не стига". Докато работехме по този проект, много често се шегувахме с екипа, че трябва името на пиесата да е "Детронирането на моногамията", но ни се стори малко рязко, интересно ни е какво е вашето мнение по въпроса, хвърлят ръкавицата към публиката от организаторския екип. 

 

Какви други интересни събития можете да посетите в града тази седмица, четете на spravochnik.marica.bg - най-добрия гид за Пловдив.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?