Следвайте ни

Ако сте в Пловдив, послушайте хубава музика в Дома на културата

viber icon

Събота вечер ще донесе едно любопитно преживяване на ценителите на хубавата музика. Мястото е Градски дом на културата "Борис Христов", а часът - 18. 

Поредицата „Опера Бутик“ на Държавна опера  - Пловдив ще ни срещне днес с издателя, преводач, собственик на звукозаписно студио, общественик и талантлив певец Манол Пейков. За поезията в музиката, за талантите, за творческия път, работата като призвание и Пловдив като кауза ще разкаже човекът, който стои в основата на гостуването на най-значимите съвременни писатели в България - Етгар Керет, Дейв Егърс, Йон Калман Стефансон, Давид Албахари, Тайе Селаси. Самият той обаче признава, че не работи това, което прави най-добре - а именно да пее. Още през 2001 година Манол Пейков издаде авторски албум с песни под заглавието „Без и със“. 

В уютната камерна атмосфера на формата, в който публиката е настанена на самата сцена, Манол Пейков ще изпълни някои от любимите си песни, белязали различни периоди в живота му. На пианото ще е Иван Бошев. Водещ на спектакъла е Лили Бързева. Различен танц към всяка мелодия ще изпълни Марияна Крънчева. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай