Следвайте ни

Ако сте в Пловдив, посетете японска изложба в „Резонанс“

viber icon

„Всяка година по същото време“

Христо Шопов и Лилия Маравиля са звездите в постановката „Всяка година по същото време“, която ще се играе тази вечер от 19 ч. в Дома на културата „Борис  Христов“. Чрез героите си Джордж и Дорис те разкриват тайните на трогателна любов, неподвластна на житейските обстоятелства. Пиесата е забавен диалог за лутанията между самоизмамите и отрезвяващите истини.

Японска изложба в „Резонанс“

Изложбата „Полъх от изток“ ще бъде открита тази вечер от 18 часа в галерия „Резонанс“. Тя ще представи творчеството на 20 съвременни автори от различни райони на Япония в разнообразни стилове и техники. Ще бъде показан и минимал арт - характерно течение в съвременното изкуство, в което авторите представят японската естетика и фино чувство за баланс.

"По-полека" в Драмата

Днес от 19 часа в Драматичния театър ще се играе най-новият спектакъл на трупата „По-полека“. Мюзикълът е създаден по песни на Стефан Вълдобрев от Ваня Щерева и Стайко Мурджев.

Героите на тази история тръгват "натам, където няма път или пътека", за да намерят именно там, насред скалите на морския бряг, своя път.

Съдбите на проститутка, работохолик, двама приятели от детинство, едно объркано момиче, писателка - уж тиха вода, и нейната майка, двама рапъри и техния циничен мениджър, и на пазача на морския фар се преплитат неочаквано на остров с "бряг с цвят най-зелен".

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?