Следвайте ни

Ако сте в Пловдив, погрижете се за Младежкия хълм

viber icon

Бъди активен и @Инкубатор организират днес почистване на района в подножието на Младежкия хълм в Пловдив, като отново се включват със съдействие по подаден от граждани сигнал за вандализъм. 

"Да се съберем и да се погрижим за любимото място - използвано, но и много амортизирано и замърсявано - призовават организаторите. - Поляната на Младежкия хълм е едно от местата, които въпреки това, че са любимо място на всички ни, и въпреки честите акции по почистване там, продължават често да бъдат замърсявани. След като отново направим оборка, ще поставим табели, които чрез силата на хумора и добрата дума се надяваме да напомнят на гражданите, че мястото на отпадъците е в кошчето. А за да сме сигурни, че има достатъчно кошчета,  ще поставим и такива."

Инициаторите отправят предизвикателство към най-редовните ползватели на района - собствениците на домашни любимци, за които са приготвили малки изненади.

Началото на събитието е днес от 14 часа, а сборният пункт за желаещите да се включат е поляната на Младежкия хълм.

По време на събитието ще бъдат спазени всички предписани мерки за безопасност с нужната дистанция, осигурени консумативи, дезинфектанти, ръкавици, чували, стикове за събиране на смет, репеленти, както и извозване на отпадъците на специално определени за целта места.

"Ако искаш да се присъединиш към нас, не се притеснявай. Ентусиазмът от теб - табели, лопати, ръкавици и чували от нас! 

Заедно можем! Стани посланик на идеята за чист град #БезОтпадъци! #промянатавъзможна и се включи в следващите събития, част от инициативата Junk Around", казват организаторите.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай