Следвайте ни

Ако сте в Пловдив, отидете на Малкият принц в Кукления театър

viber icon

И възрастните, и малчуганите могат да потънат в магията на Антоан дьо Сент-Екзюпери тази вечер в Държавен куклен театър. Адаптацията на Руслан Кудашов показва онази до болка позната ни, но толкова любима история за любовта на едно звездно момченце към крехка, но кокетна роза.

Разказва за приятелството с животните, за пътешествията и дръзките постъпки. За скачането от планета на планета и рисуването на бои, погълнали овце. "Малкият принц" е една от най-философските приказки за деца.

Казват, че трябва да я прочетеш три пъти в живота си - веднъж като малък, веднъж като тийнейджър и веднъж като възрастни. Заповядайте от 19.00 часа!

Коментари (1)

gloryson

14.02.2020 | 06:22

Прочетете моите поздрави от показанията на всички вас. ([email protected]) Казвам се Катика Каменич ,, Искам да използвам тази страхотна златна възможност да дам осезаемо свидетелство за това как наскоро получих заем от 60 000 евро. Преди търсех заем и те по-късно ме подлъгаха. Опитах отново и срещнах жена като мен, която желаеше и желаеше да ми помогне да получа заем при 2% лихва. Казаха ми, че е кредитор и жена, на която имах доверие, затова реших да се свържа с нея и тя ми даде възможност да кандидатствам за заем от нейната компания, който лесно получих, но обяснението е, че получих добрият си кредит с добър здраве и с по-малко стрес. Ако се интересувате от заем, можете да се свържете с нея по имейл ([email protected])

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?