3906

Ако сте в Пловдив, не пропускайте спектакъла "Нина" в Дома на културата

Танцовият състав РRJCT360 ще представи уникалния спектакъл "Нина" тази вечер от 20 ч. в Дома на културата "Борис Христов".

Публиката ще види завладяваща история за обикновено момиче, поставено пред избора - да продължи да играе по правилата и да посрещне несгодите, пред които животът го изправя, или да отмъсти на съдбата и да вземе всичко в ръцете си на всяка цена. Любов, ревност, престъпление, покаяние. Всичко това и още много изненади крие шоу-спектакълът “Нина”.

Зрителите ще бъдат пленени от неочаквани сюжетни обрати, детективски разследвания, любовни истории и ослепителни картини на холивудски живот. Спектакълът ще ви пренесе в бляскавата атмосфера на бродуейско кабаре с присъщите му елементи - разкошни костюми, феноменална музикална селекция и стилни танцови изпълнения. Всички картини, които зрителите ще наблюдават, са толкова реални, че в един момент ще ги повее смразяващ вятър от килия на затвор. В друг ще се почувстват като гости на най-шумната сватба, а в следващ ще се окажат в уютните стени на изискано кабаре.

Хореографският състав на PRJCT360 се състои от трима души, работещи в различни направления - Росица Терзийска (класически и джаз техники, джаз-фънк, контемпорарихореография), Симона Георгиева (хип-хоп и ърбан хореография) и Васил Золумов (хип-хоп, ърбан и съвременна хореография).

Билети на касите на Ивентим и онлайн в мрежата на Ивентим.бг.

Още за събитията в Пловдив и региона ще откриете в най-добрия културен гид - https://spravochnik.marica.bg/

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?