2374

Ако сте в Пловдив, не пропускайте спектакъла „Дамата с камелиите” в Дома на културата

Тази вечер жителите и гостите на Пловдив могат да се заредят с културен заряд от две прекрасни постановки!

Варненци показват „Дамата с камелиите”

Театрално-музикален продуцентски център Варна и Драматичен театър "Стоян Бъчваров" представят "Дамата с камелиите" по Александър Дюма-син довечера от 19 ч. в Дома на културата "Борис Христов".

"Дамата с камелиите" е разказ за онзи миг, в който щастието те докосва за кратко и после изчезва. За пропуснатите възможности. За невъзможните избори. За разминаването с другия. Дюма-син пише романа си, след като губи голямата си любов и чрез текста си я съживява отново и отново, поправяйки грешките от миналото. Спектакълът, който създаваме с трупата на Драматичен театър "Стоян Бъчваров", е опит за дисекция на миналото, сглобяващ парчета от изчезнал живот. Сценичния тавиарнт и режисурата е на Маргарита Мачева.

 

Албена Колева ще се вихри в „Мартин, Данчо и майка им”

Неповторимата Албена Колева ще представи моноспектакъла си "Мартин, Данчо и майка им" довечера от 19 ч. в Камерната зала на Драматичния театър.

Комедията е написана по действителна случка от плаж на родното Черноморие. От един банален житейски сюжет Камен Донев успява да направи едновременно шоу и произведение на изкуството. А актрисата Албена Колева взривява от смях салоните със страхотната си игра. Автор и режисьор на спектакъла е Камен Донев, а музиката е на Славчо Николов.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?