46

Ако сте в Пловдив, не пропускайте преследване на крава с "Джийвс и Устър в Пределно неясно"

Любимите актьори Бойко Кръстанов, Даниел Пеев и Явор Бахаров идват в Пловдив с ново, горещо смешно театрално предложение. Гледайте ги "Джийвс и Устър в Пределно неясно" на 11 март от 19 ч. в Дома на културата "Борис Христов". Пределно ясно е, че пиесата се очертава като смях на предела на възможното.

Емблематичните герои на легендарния англо-американски комедиограф Сър П. Г. УДХАУС влизат в каскада от превъплъщения, драматизирани от братя Гудейл, в чудесния превод на Радослав Петкашев. Безпределните Бойко Кръстанов, Явор Бахаров и Даниел Пеев приповдигат неясната завеса на театралното задкулисие в едно лудо джентълменско надиграване. Трима актьори в дванайсет роли преследват една крава в полукриминално любовно судоку с политическо намигване. И всичко това - на ръба на провала.

"Джийвс и Устър в Пределно неясно" е театрална терапия, забъркана от Валентин Ганев в сценичната среда на Красимир Вълканов и под звуците на Слав Бистрев. "Направо с кеф да си дадеш парите за билет", както казва героят на Удхаус Бърти Устър.

Още интересни събития ще намерите в Справочника на Марица - най-добрия гид за Пловдив.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?