3906

Ако сте в Пловдив, не пропускайте представлението "Мечо Пух" в Кукления театър

Всички знаем за магическата и лечебна сила на само една прегръдка. Как прегръдка винаги помага ще разкажат талантливите актьори от Куклен театър - Пловдив с представлението "Мечо Пух" на 20 април от 11:45 ч. Пух – любимото мече на малки и големи, тръгва в търсене на своя приятел Кристофър Робин, който не е виждал много отдавна - чак от миналия петък, защото голямото му мечешко сърце не намира утеха.

Случайно попада в цех за мед и точно там го среща, но открива, че е променен. Успява да го върне в голямата гора, където го среща със Зайо, Прасчо, Бухала и Ийори. Те ще му припомнят колко хубаво е било там и тогава, че "мед" се пише с "Т", а не с "Д", че миналото не може да се промени, но то може да промени нас. Че колкото повече е толкова повече.

Режисьор на спектакъла е Анна-Валерия Гостанян, а на сцената ще видите Стайко Стайков, Калина Вълчева, Димитър Николов - Шаблата, Велизар Евтимов. Спекаткълът се препоръчва за малчугани над 5 г.

Още за събитията в Пловдив днес четете в най-добрия културен гид "Марица" Справочник.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Maria

Maria

20.04.2024 | 07:34

Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук--- https://da.gd/keto

Отговори
0 0

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?