4232

Ако сте в Пловдив, не пропускайте постановката "Лебедът" в Драмата

Един от най-харесваните спектакли напоследък се завръща с нова дата, за да зареди пловдивчани и гостите на града с невероятни емоции

"Лебедът" от Елизабет Иглоф предизвика огромен интерес на премиерата си в Пловдив по време на фестивала „Сцена на кръстопът“, а днес желаещите отново ще имат възможност да му се насладят. Началото на представлението е от 19 ч. в камерната зала на Драматичния театър.

Талантливите актьори ще разкажат за смъртоносния баланс върху въжето, опънато между реалното и нереалното. За превръщането на страха в любов и на любовта - в страх. За огъня на съня, който превръща ежедневието в пепел. Героите в този хипнотичен сюжет дават възможност на актьорите да покажат дълбинни умения, да се получи история, в която звъни опасната утопия желаното да бъде прието за действително.

Пиесата е режисирана от Петър Батаклиев след завръщането му от Канада, където е заминал още през 1989 г., за да продължи работата си на актьор и режисьор. В ролите ще видите Тодор Дърлянов, Спартак Панталеев и Патриция Пъндева.

 

Още интересни събития ще намерите в Справочника на Марица - най-добрия гид за Пловдив.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?