1939

Ако сте в Пловдив, не пропускайте най-голямото стендъп шоу, което разбива от смях в "Тракия" 

Най-голямото стендъп събитие в България идва в Пловдив. За първи път, след дълга пауза и две напълно разпродадени дати във Варна, комичното шоу "One night stand" ще разсмее до сълзи публиката в Plovdiv Event Center в кв. "Тракия" тази вечер от 20 часа. За забавата ще се погрижат Красимира Хаджииванова, Елисавета Белобрадова, по-популярна в социалните мрежи като Letiashtata Kozilla Erato, Оля Малинова, Радосвета Стаменкова, Алекс Раева и Ива Тодорова. На 7 март дамите зад микрофона разплакаха от смях зала 1 на НДК, но обещават в Пловдив да е още по-шеметно и незабравимо. 

Шестте жени ще излязат на сцената, за  да говорят по безобразно смешен начин за секс, за ядене, за пари, за лукс, за деца, за битки, за мъже и за всичко останало, което "слабият" пол обича. Настанена в максимален комфорт и удобство, публиката ще стане свидетел на двучасов маратон, който ще забавлява, разсмива и превъзбуди всички - без значение от възраст, пол, джендър или хранителен режим. Оставете предразсъдъците, резервите и неудобствата си вкъщи, забравете за политическа коректност и цензура и елате да чуете нещата, които отдавна си мислите, зоват организаторите на събитието. 

Всяка година шоуто избира кауза, като през годините участниците в него са подкрепяли център за жени и деца, жертви на домашно насилие, майки на деца с увреждания и други. 

Вратите на заведението отварят в 18.30 часа, като не се приемат резервации за вечерта. ВИП местата са разпределени по сепарета и маси пред сцена. Гостите със стандартни билети ще бъдат настанявани по реда на пристигане, уточняват домакините. Събитието не е подходящо за лица под 18 години и за хора без чувство за хумор.

Още за събитията в града и региона може да откриете в най-добрия културен гид - spravochnik.marica.bg

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?