1553

Ако сте в Пловдив, не пропускайте моноспектакъл с Иванка Шекерова

Иванка Шекерова влиза в театър "Хенд", за да покаже на пловдивчани неизмеримия си талант с моноспектакъла "Провинциални истории". 

Предсавлението ще се състои на 02.12.23г. от 19:30 ч. в театър "Хенд", когато актрисата и режисьор Иванка Шекерова отваря вратите на миналото и запознава публиката с необятния океан от характери, които Чудомир така умело е описал в своите разкази. Образи на миналото, които са тъй актуални и днес, ще намерят път към спомените и преживяванията на всеки човек. На сцената буквално оживяват образите на местната клюкарка, клетия мъж, който търси начин да угоди на жена си, но никога не успява, "трагедията" на свекървата, която не може да приеме снахата и комичната среща на един обикновен човек с бюрокрацията.

Изпълнените със смях и комични ситуации сцени ни водят към това да се замислим за малките и важни неща в живота ни. Хуморът на Чудомир, умело преплетен с яркия комедиен талант на актрисата Иванка Шекерова, оставя ярък отпечатък дори и в най-претенциозната публика. И както казва големият български писател Димитър Христов Чорбаджийски - Чудомир, „Най-празният от нашите дни е оня, в който не сме се смели нито веднъж“.

За режисурата на спектакъла са отговорни Лилия Секова и Иванка Шекерова. Билети за представлението можете да откриете онлайн в мрежата на Грабо.бг.

 

Още за събитията в Пловдив днес четете в най-добрия културен гид "Марица" Справочник.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?