3906

Ако сте в Пловдив, не пропускайте легендата на рока Крис Норман на Античния

Осем години след последното гостуване на Крис Норман в България, той отново идва за да изнесе два концерта по покана на Радио 1 и Симфоникс. На 20-май, гласовитият екс вокалист на легендарната група "Smokie", ще се качи на сцената на Античния театър в Пловдив.

Най-заклетите му фенове имат шанса да го видят, вероятно за последно в европейско турне. Гласът на "Smokie" идва, за да представи последния си албум с бенд от 10 човека и с обещание да има много рок, но и акустични изпълнения. От древната сцена ще прозвучат неостаряващите хитове "Midnight Lady" и "Living next door to Alice".

Заради концерта временно се спира движението в дясната лента на западното платно на бул. "Цар Борис III Обединител“ в участъка от края на южната страна на Тунела до кръстовището с ул. "Патриарх Евтимий“, 

Ограничението е тази вечер от 23:00 часа до 08:00 часа на 21 май (неделя). То се налага, за да се осигурят паркоместа за товарните автомобили, превозващи конструкции, оборудване и инструменти за концерта на Крис Норман. 

Какви други интересни събития можете да посетите в града тази седмица, четете на spravochnik.marica.bg - най-добрият гид за Пловдив.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?