4232

Ако сте в Пловдив, не пропускайте комедията "Моето мъжко момиче"

Големите Михаил Билалов, нашумял като Джаро от сериала "Под прикритие", и Мая Бежанска пристигат в Пловдив, за да ни представят 90 минути в най-добрите традиции на горещата френска комедия със спектакъла "Моето мъжко момиче"

Представлението можете да гледате днес от 19 ч. в Дома на културата "Борис Христов".

Какво ще стане, ако сте политик в разгара на мръсна политическа кампания, която жена ви е напът да провали, защото не е тази, за която я мислите?

Карла (Мая Бежанска) е шармантна и динамична жена, отдадена изцяло на мъжа си Франсоа (Михаил Билалов). Вече 30 години техният бляскав живот в сърцето на Париж не може да бъде разклатен от нищо. Но един ден Карла получава писмо с необикновена новина, засягаща миналото й. То се стоварва като парен чук върху главата на Франсоа и е напът да убие както кариерата му на политик, така и съвършения семеен тандем с Карла. И тъй като една беда никога не идва сама, осиновената им дъщеря Луиза (Теона Димова) и нейният бъдещ съпруг (Асен Данков) също имат какво да добавят в картинката.

Блестящ диалог, умни аргументи, сблъсък на крайни гледни точки и разбира се, нулева политическа коректност, са само част от нещата, които една "малка" тайна може да отприщи.

Режисьор на спектакъла е Димитър Стефанов, а сценографията е дело на Ясмин Мандели. В ролите ще видите Михаил Билалов, Мая Бежанска, Асен Данков и Теона Димова.

Представлението не е подходящо за лица под 16 години.

Билети ще откриете онлайн в мрежата на Ивентим.бг.

Още интересни събития ще намерите в Справочника на "Марица" - най-добрия гид за Пловдив. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?