1939

Ако сте в Пловдив, музика, вино и ръчно изработени стоки ви очакват на базар "Капана"

"Есенен Базар Капана 2022" се открива днес на вече обичайното си място - моста над ул. „Гладстон”, срещу часовника на Централна поща. Базарът ще е отворен до 9 октомври включително.

"Идва време да се потопим в един от най-уютните сезони - есента. Каним ви заедно да влезем в магията на октомври с "Базар Капана" и колоритните български творци, които изработват чудеса с ръцете си", казват организаторите на емблематичното за Пловдив събитие.

Музиката отново ще бъде пристан за добро настроение, приятно прекарване, разходка, пазаруване с приятели и любими хора благодарение на WAM (българска марка за градска мода) & My Vynil (онлайн магазин за грамофонни плочи). Над 101 български автори на ръчно изработени изделия, натурални храни и напитки отново ще ни изумят с въображението си и със стоки, в които са вложили много труд и любов.

Ще има отбрани производители на 100% натурален мед, тахан, натурални напитки, сокове и комбуча, люти сосове, уникален цветен шоколад и деликатеси от родното Черноморие. Навсякъде ще се носи прекрасен аромат на хубаво кафе благодарение на Goppion Caffe Bulgaria, а занаятчийската бира "Капана" ще внесе айляка на базара. За по-изтънчените клиенти има специална селекция български вина.

Припознат като своеобразен карнавал на ароматите и цветовете, "Базар Капана" отново ще представи декоративни свещи, био и натурална козметика, лимитирани серии дрехи, бижута, аксесоари, зашеметяващи декорации от стъкло, кожени изделия, керамични съдове, изделия от дърво и др.

Какви други интересни събития можете да посетите в града тази седмица, четете на spravochnik.marica.bg - най-добрия гид за Пловдив.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?