Следвайте ни

Ако сте в Пловдив, гледайте Виктор Калев в „Грамофонът“

viber icon

Хитовият спектакъл на Виктор Калев "Грамофонът" се приземява в Пловдив тази вечер от 19 часа в Дома на културата „Борис Христов“. В продължение на повече от два часа многостранната личност на актьора и певец ще накара зрителите да се смеят с глас, да пеят познатите на няколко поколения песни и да се забавляват от сърце и душа.

"Грамофонът" е игран многократно под тепетата, а билетите се разпродават толкова бързо, за колкото преминава любимо парче на плочата. Това е и причината той да идва отново и отново и да не спира да радва публиката. “Грамофонът” е вълнуващо пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен към една сбъдната мечта.

Самият Виктор  Калев заявява, че ще бъде себе си в това представление, но едновременно с това се превъплъщава в около 30 различни роли, пее и танцува около 20 песни, имитирайки гласовете на оригиналните им изпълнители. Натурално, без грим и перуки.

Спектакълът е изграден върху лични истории на актьора и популярни песни на български изпълнители. Текстовете са на Ваня Щерева. Един грамофон, един актьор, един свят. Или... как се сбъдват мечтите.

В края на август Калев излезе на сцената в Бургас, където изигра 100-ния си спектакъл на представлението. В юбилейния "Грамофон" участие взеха Тони Димитрова и Нели Петкова, с която актьорът има дует.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?