1939
Следвайте ни

Ако сте в Пловдив, гледайте трилър с привкус на комедия в Драмата

viber icon

Любителите на театъра имат удоволствието да прекарат тази вечер, наслаждавайки се на  изключително увлекателния и интригуващ спектакъл „Капан за самотен мъж“. Представлението започва в 19 ч. в Драматичния театър в Пловдив и не се поставя за първи път, но желаещите да го видят препълват зрителната зала.

Спектакълът е поставен по пиесата на популярния френски драматург, режисьор и актьор  Робер Тома. Негови творби са станали основа и на филмови продукции. Зрителите ще видят на сцената любимите пловдивски актьори Тодор Дърлянов, Веселин Ранков, Боряна Братоева, Добрин Досев, Красимир Доков, Мария Генчева.

Сюжетът на  спектакъла, поставен от режисьора Красимир Ранков, умело съчетава комбинацията от криминален екшън и комедия, което, от една страна, не оставя зрителите да скучаят нито за минута, от друга - карат ги да се веселят и накрая да излизат от залата с усмивки.

Действието  на "Капан за самотен мъж" се развива в романтична вила в живописно френско селце, което представлява идеално място за меден месец. Елизабет и Даниел пристигат, за да си прекарат първите дни от семейния живот в спокойна обстановка, отдадени един на друг.  Булката обаче изчезва и полицията не е в състояние  да я открие. Младоженецът Даниел дави мъката си в алкохол и трепетно очаква вест от любимата. Криминалната загадка се заплита още повече и се превръща неочаквано в трилър,  след като Елизабет се връща. Властите, църквата, познати и непознати  хора се опитват да намерят ключа, търсейки отговор къде е била младоженката.

Зрителите очакват минутите на напрежение, придружени с хумор, изненадващи обрати  и абсолютно неочакван финал.

За още пловдивски събития четете в новия Справочник на "Марица".

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?