Ако сте в Пловдив, гледайте спектакъла "Дама Пика"

VIA MAVIS закриват "Камерна сцена" 2019

Виктория, Виктор и Мартин идват от различни краища на Европа, за да се впуснат в едно ново музикално приключение - необикновеното трио "Via Mavis". Приятели още от гимназия, те решават заедно да творят музика, макар и разделени от хиляди километри. Всички любители на камерната музика и фенове на триото ще могат да ги чуят днес - 14 ноември. Концерта започва точно в 19:00 часа, а мястото е небезизвестното Първо студио на Радио Пловдив.

Кастинги за Младежка театрална школа

Underground Младежка ​театрална школа LUMEN стартира нов сезон и ще търси своите нови таланти на възраст 12 - 18 години. Този сезон фокусът е върху младото поколение. Очакват ни редица проекти с участието на тийнейджъри и подрастващи - представления, фестивали, уъркшопове и други творчески инициативи. Начало в 17:30 часа днес в клуб SOUND.TRAP в "Капана".

Спектакълът „Дама Пика“ 

„Дама Пика“ е спектакъл за възрастни, посветен на спасението и проклятието, разкъсващата страст и фалшивото смирение, носител на награда „ПЛОВДИВ“ в областта на изкуството и културата, в раздел ТЕАТЪР 2016, както и на награда ИКАР за режисура. Постановката ще може да видите днес от 19:00 часа в Държавен куклен театър.

“Галактиките на Текла"

Галерия SARIEV, Пловдив, ще представи самостоятелна изложба на авторката Текла Алексиева. Изложбата представя за първи път пред публика оригиналните рисунки на култовите корици на книги, създадени от авторката в периода 1979-1989 година в България. В експозицията са подбрани 38 рисунки на Текла Алексиева за корици на поредицата Библиотека „Галактика“, 18 рисунки от поредиците „Еко” и библиотека „България”.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?