1939

Ако сте в Пловдив, гледайте Милица Гладнишка във Военния клуб

Любителите на  музикалното изкуство ще имат удоволствието тази вечер да се насладят на спектакъл  "Някъде накрай света" от Юлия Манукян в Пловдив. Представлението започва от 19 ч. във Военния клуб, известен още като ДНА на пл. „Централен”.

 

Блестящата Милица Гладнишка влиза в ролята на американска певица, която "събужда" бара със своя огромен музикален и артистичен талант.Иван Велчев, актьор и озвучител на много от най-хитовите филми, ще видите като управител на заведението. Илиан Божков, известен от сериала "Румбата, аз и Роналдо" ще бъде сервитьорът, който знае не само менюто на заведението, но и още нещо, което ще промени живота на героите.

 

 Под съпровода на Симфониета – Видин актьорите ще пренесат зрителите в началото на миналия век, когато баровете са били средище на най-големите музиканти и всички са свирили и пеели на живо. Със сигурност има  един бар, до който не бихте стигнали лесно, защото е на края на света. Управител, сервитьор, диригент, оркестър и една случайно попаднала певица ще върнат тонуса на замрялото заведение, а посетителите ще започнат отново да се тълпят в него. 

 

Още интересни събития ще намерите в Справочника на Марица - най-добрия гид за Пловдив.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?