Следвайте ни

Ако сте в Пловдив, гледайте "Космическа любов"

viber icon

Космическа любов идва под тепетата

Спектакълът „Космическа любов“ идва в Пловдив, за да разтърси почитателите на театралното танцово изкуство и да ги зареди с космическа енергия. Произведението на мултидисциплинарния артист Клара Фюре ще зарадва зрителите днес от 19.30 ч. в Дома на културата „Борис Христов“.

Маги Джанаварова на живо в Пловдив

Маги ще зарадва пловдивските си фенове с лайв в БезистенЪ на 11 октомври в 20.30 часа. Певицата ще бъде подкрепена от вещия акомпанимент на Иван Гърбачев (пианото), Христо Минчев (бас) и Начо Господинов (барабани).

Джаз и етно на "Жълтите павета"

Международният фестивал ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА в Bee Bop Café ще се превърне в празник за ценителите на стойностната музика за шеста поредна година, с дебют на пловдивска сцена. В две вечери (петък и събота) форумът ще събере едни от най-изявените световни имена в джаз и етно музиката. Вдъхновител и организатор на събитието е Теодосий Спасов.

Два дни щъкаме тук-там

Днес и утре Пловдив ще посрещне младежкия фестивал "Щък тук-там". Събитието обещава свежа музика, различни игри и забавления, спортни активности, при това на открито. "Щък тук-там" Пловдив освен че ще се проведе в два поредни дни, ще бъде и на две места едновременно - площад "Съединение", както и сцената "Ядрото" в Капана. Организаторите обещават, че през двата дни всичко е напълно безплатно за всички, които искат да се присъединят.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?