Ако сте в Пловдив, гледайте "Космическа любов"

Космическа любов идва под тепетата

Спектакълът „Космическа любов“ идва в Пловдив, за да разтърси почитателите на театралното танцово изкуство и да ги зареди с космическа енергия. Произведението на мултидисциплинарния артист Клара Фюре ще зарадва зрителите днес от 19.30 ч. в Дома на културата „Борис Христов“.

Маги Джанаварова на живо в Пловдив

Маги ще зарадва пловдивските си фенове с лайв в БезистенЪ на 11 октомври в 20.30 часа. Певицата ще бъде подкрепена от вещия акомпанимент на Иван Гърбачев (пианото), Христо Минчев (бас) и Начо Господинов (барабани).

Джаз и етно на "Жълтите павета"

Международният фестивал ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА в Bee Bop Café ще се превърне в празник за ценителите на стойностната музика за шеста поредна година, с дебют на пловдивска сцена. В две вечери (петък и събота) форумът ще събере едни от най-изявените световни имена в джаз и етно музиката. Вдъхновител и организатор на събитието е Теодосий Спасов.

Два дни щъкаме тук-там

Днес и утре Пловдив ще посрещне младежкия фестивал "Щък тук-там". Събитието обещава свежа музика, различни игри и забавления, спортни активности, при това на открито. "Щък тук-там" Пловдив освен че ще се проведе в два поредни дни, ще бъде и на две места едновременно - площад "Съединение", както и сцената "Ядрото" в Капана. Организаторите обещават, че през двата дни всичко е напълно безплатно за всички, които искат да се присъединят.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще има ли ротация на кабинета или отиваме на избори?